Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Forum Bornova'da çocuklara özel hafta sonu etkinliği

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Forum Bornova, her hafta sonu çocukları birbirinden eğlenceli etkinliklerle buluşturmaya devam ederken, alışveriş merkezinde şimdi de 'Neşe Dolu Bir Masal' minik ziyaretçilerini bekliyor.

        İzmir'in alışveriş merkezlerinden Forum Bornova, miniklere yönelik etkinliklerine devam ediyor. Etkinlikler kapsamında, her ay farklı bir tiyatro oyununun oynandığı Forum Bornova'da, şimdi de 'Neşe Dolu Bir Masal' minik ziyaretçilerle buluşacak. Ziyaretçilerin, Kasım ayı boyunca her hafta sonu saat 15.00'te sahnelenecek yepyeni çocuk oyunu için ücretsiz davetiyelerini Forum Bornova Danışma Biriminden alabileceği kaydedilirken, çocuklara tiyatro sevgisini aşılatacak olan oyunların hafta sonları ziyaretçileriyle buluşmaya devam edeceği ifade edildi.

        Öte yandan, yine etkinlikler planlamasında, her anı renk ve eğlence dolu olan ForumBüs'te de minikler yine eğlenceli dakikalar geçirecek. 'Kilden Süsler Atölyesi' ile renkli bir yolculuğa çıkacak olan çocuklar yönelik etkinliklerin, Kasım ayı boyunca her Cumartesi ve Pazar günleri 14:00 ile 18:00 saatleri arasında devam edeceği bildirildi.

        (HG-Y)

        11.11.2016 10:01:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler