Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ümraniye İstihdam Merkezi iş başında

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Ümraniye Belediyesi İstihdam Merkezi aracılığıyla özel sektörde işe başlayan vatandaşlar, Başkan Hasan Can'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

        Ümraniye Belediyesi, Türkiye İş Kurumu ile birlikte yürüttüğü ve belediye bünyesinde kurulan İstihdam Merkezi'yle iş bulmakta zorlanan birçok Ümraniyeliyi işverenlerle buluşturmaya devam ediyor. 2010 yılında kurulan ve kurulduğundan bu yana, işsizlik başvurusu yapan Ümraniyeli vatandaşlarla ayrı ayrı ilgilenen Ümraniye Belediyesi İstihdam Merkezi, bölgedeki işletmelerden aldığı talepleri de değerlendirerek, vatandaşları yatkın oldukları mesleklere uygun bir iş sahibi yapmaya çalışıyor. 2016 yılında 12 bin 430 işe yönlendirme yapan İstihdam Merkezi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

        İşsizlik başvurusu yapan ve İstihdam Merkezi'nin yönlendirmesiyle işe başlayan vatandaşlar, Başkan Hasan Can'a, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve iş sahibi oldukları için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

        Başkan Hasan Can, kendilerini ziyaret eden vatandaşlara yeni işlerinde başarılar diledi.

        (HB-SO-Y)

        11.11.2016 10:25:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler