Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öncelikli hedef insan hayatı ve can güvenliği

        - Sarıcakaya'da başlatılan kaldırım, yol ve tretuvar çalışmaları devam ediyor

        - Belediye Başkanı Faruk Güler;

        - "İlçeye giriş yolumuzu refüj çalışmasıyla ikiye bölerek olası kazaların önüne geçmeyi hedefledik"

        - "İlçe sakinlerimizin bize ilettikleri talepler ne ise onları hayata geçirmeye çalışıyoruz"

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'in Sarıcakaya İlçe Belediyesi tarafından başlatılan kaldırım, yol ve tretuvar çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Başkan Faruk Güler, öncelikli hedeflerinin kazaların önüne geçerek insan hayatı ve onların can güvenliğini sağlamak olduğunu belirtti.

        Sarıcakaya ilçe giriş ve çıkış ana yolları düzenleme çalışmalarından sonra Tretuvar çalışmaları başladı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Faruk Güler, Sarıcakaya'yı yaşanabilir modern görünümlü bir ilçe olarak geleceğe taşımak istedikleri mesajını verdi.

        Bütün vatandaşlarımıza hizmet

        Belediye olarak yapılan projelerin yanı sıra vatandaşlardan gelen öneri ve şikayetleri en ön planda bulundurduklarını kaydeden Güler, "İlçe sakinlerimizin bize ilettikleri talepler ne ise onları hayata geçirmeye çalışıyoruz. Amacımız bütün vatandaşlarımıza hizmet götürmektir. İlçemizde gerek alt yapı gerekse üst yapı olarak çalışmalarına devam etmekteyiz" dedi.

        Her anlamı ile güzel

        Güler, önem verdikleri çalışmalardan birisi olan ilçe giriş ve çıkışındaki ana yollarında trafiği rahatlamak adına yaptığımız çalışmaların da devam ettiğini ifade ederek, "İlçeye giriş yolumuzu refüj çalışmasıyla ikiye böldük. Bu şekilde olası kazaların önüne geçerek insan hayatı ve onların can güvenliğini öncelikli hedefimiz haline getirdik. Buna bağlı olarak ta tretuvar, yama ve ham yol çalışmalarımız da bu belirli bir program dâhilinde devam etmektedir. İlçemizin her anlamı ile güzel olması için çaba vermekteyiz" diye belirtti.

        (İHA-MET-Y)

        11.11.2016 12:15:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler