Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'in Söğüt ilçesinde Z Kütüphane ve konferans salonu açılışı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Söğüt ilçesindeki Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu ve 100. Yıl Atatürk Ortaokulu'na Z Kütüphane ile konferans salonu yapıldı.

        Hayırsever Aydın Kaynarca'nın katkılarıyla okullara kazandırılan kütüphane ve konferans salonu açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Söğüt Kaymakamı Berkan Sönmezay, Söğüt İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım katıldı.

        Açılış programında konuşan Söğüt Kaymakamı Berkan Sönmezay, ilçedeki okullara verdiği katkıdan dolayı Aydın Kaynarca'ya teşekkür ederek, kütüphane ve salonun hayırlı olması dileklerinde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ise, "En önemli yatırım hiç şüphesiz eğitime yapılan yatırımdır. Uzun vadede düşünüldüğünde eğitime yapılan yatırımın geri dönüşü ülkemiz için çok büyük getirileri olacaktır. Devletimizin eğitime yaptığı harcamaların yanı sıra hayır sahiplerinin de katkılarıyla ülkemizin eğitim standartlarının yükseltilmesi önemlidir. Bu tür katkıların, halkımızın eğitime verdiği değeri göstermesi bakımından oldukça önemlidir. Aydın Kaynarca beye katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        Konuşmaların ardından açılış kurdelası kesilerek Z Kütüphane ve salon öğrencilerin kullanımına açılırken, İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş ve Kaymakam Sönmezay hayırseverlere plaket ve hediye takdim etti.

        (CKT-CY-Y)

        11.11.2016 14:23:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler