Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti, Bağlar'da incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Emrah Kızıl

        Kamera : Emrah Kızıl

        DİYARBAKIR (İHA) - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Emniyet Müdürlüğü ek binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırının ardından oluşan zararın tespit çalışmalarının bir an önce bitmesi için gayret içerisinde olduklarını söyledi.

        AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, beraberindeki Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ile birlikte, 2'si polis 11 kişinin şehit olduğu Bağlar ilçesinde incelemelerde bulundu. Bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının ardından oluşan hasarı yerinde tespit etmek ve halkın taleplerini yetkililere iletmek için bölgeye tekrar tekrar geldiklerini belirten Akar, çok büyük üzüntü içerisinde olduklarını ifade etti.

        "Bağlar'ın yükü bir hayli ağır"

        Bağlar ilçesinde Sur'dan, Irak'tan, Suriye'den göç eden insanlar olduğunu ve bu yükün bir hayli ağır olduğunu dile getiren Akar, şunları kaydetti:

        "Biz de elimizden geldikçe Bağlar ilçemize, Diyarbakırımıza, bölgemize sahip çıkmaya çalışıyoruz. Millet ile el ele verip bu meseleyi halletmeye gayret ediyoruz. Vatandaşın zararını yerinde gördük. Bu manada da sayın Başbakanımız başta olmak üzere, hükümet yetkililerimiz ve sayın valimiz bu konudaki çalışmaları yürütmektedirler. Zarar ziyanın tazmini konusunda çalışmalar devam ediyor. Ümit ediyorum yakın zamanda bu zarar ziyanın tespiti biter ve bunların tazmini de gerçekleşir. Halkımızın emrindeyiz. Bu sürecin bir an önce tamamlanması için gayret içerisindeyiz. Hiçbir şekilde endişeleri olmasın. Biz AK Parti olarak vekillerimizle beraber, teşkilatımızla beraber halkımızın yanındayız. Hergün dinleyeceğiz, sorunları yakından takip edeceğiz ve bunların giderilmesi için de bize ne düşüyorsa yapacağız. Halkımız müsterih olsun. Devletimiz güçlüdür ve bu belayı atlatacaktır. Bu vesileyle terörü bir kez daha lanetliyorum."

        (EK-MP-Y)

        11.11.2016 15:39:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler