Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atatürk ve silah arkadaşları için Kur'an-ı Kerim okutuldu

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi'nce, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78'inci yıldönümünde il genelinde Kur'an-ı Kerim tilaveti okutuldu ve ardından vatandaşlara helva ikramında bulunuldu.

        Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 78'inci yıldönümünde yurt genelinde olduğu gibi Manisa'da da çeşitli anma programları düzenlendi. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen özel programlarla Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz anıldı.

        Manisa Merkez Hatuniye Camii, Ahmetli Hıfzı Bey Camii, Alaşehir Pazar Camii, Demirci Akıncılar Camii, Gölmarmara Garaj Camii, Gördes Ulu Camii, Kırkağaç Karaosmanoğlu Camii, Köprübaşı Namık Kemal Mahallesi Merkez Camii, Kula Merkez Çarşı Camii, Salihli Hamidiye Camii, Sarıgöl Dış Kahveler Camii, Saruhanlı Merkez Çarşı Camii, Selendi Hatuniye Camii, Soma Ulu Camii ve Turgutlu Dereköy Camii'nde Ata'mızın ve tüm şehitlerimizin ruhlarına ithafen akşam namazına müteakip Kur'an-ı Kerim tilaveti okunarak, eller semaya açılıp dualar edildi. Ardından Büyükşehir Belediyesi'nce vatandaşlara helva ikramında bulunuldu.

        (SC-Y)

        11.11.2016 16:09:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler