Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Özefe, muhtarlarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Olgun Yıldız

        ARDAHAN (İHA) - Ardahan Valisi İbrahim Özefe, Ardahan il merkezi ve ilçelere bağlı 14 köy ve 3 mahallenin muhtarı ile toplantıda bir araya geldi.

        Vali Yardımcısı Taner Tengir ve daire amirlerinin de katıldığı toplantıda Vali Özefe, merkez ilçe, Çıldır, Hanak, Damal, Posof ve Göle ilçesinden gelen mahalle ve köy muhtarlarının sorun ve taleplerini dinleyerek notlar aldı.

        Vali Özefe, halkın sorunlarını yetkili mercilere en iyi muhtarların taşıyabileceğini söyleyerek, "Sizler de genel şikayet ya da genel taleplerinizi tüm Kurum Amirlerimiz hazır burada varken ifade edin. Sizler bizim gözümüz, kulağımız ve halka uzanan elimizsiniz. Bizlerin Köylerde ve mahallelerdeki herkesi tek tek tanıma şansı yok. Bunları en iyi bilen sizlersiniz. köylerde ve mahallelerdeki olumsuzluklara da en iyi şekilde ulaşılabilecek olan sizlersiniz. Bu çerçevede sizlere büyük görevler düşüyor. Mahallenizde yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi, öksüz, şehit ve gazi yakınları ve diğer ihtiyaç sahiplerinin durumları ile ilgili bilgileri bize en iyi aktaracak olan sizlersiniz. Bu görevlerin ifasında da sizlerin gerekli hassasiyeti göstereceğinize inanıyoruz. Sizler bizlere geliyorsunuz, sorunları ifade ediyorsunuz, ama bunu biraz daha koordineli yürütebilirsek, sizler vatandaşların sorunlarını bizlere daha rahat taşıma imkanı bulursunuz. Bu ve bundan sonraki toplantıların başarılı geçmesini diliyorum" dedi.

        Muhtarların kendisine ilettiği sorun ve talepler konusunda da ilgili kurum müdürlerine talimatlar veren Vali Özefe, bu sorun ve taleplerin hızlı bir şekilde değerlendirilerek gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

        (OY-AT-Y)

        12.11.2016 09:29:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler