Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit cenazesinde toplam 700 polis görev yapacak

        Remzi Şimşek

        SAKARYA (İHA) - Mardin'in Derik ilçesinde düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk için düzenlenecek olan cenaze töreninde toplam 700 polis görev yapacak.

        PKK'lı teröristlerce düzenlenen roketli saldırının ardından tedavi gördüğü hastanede şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün naaşı Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan evine getirildi. Şehit Kaymakam Safitürk'ün cenaze töreninde çevre illerden takviye gelen polislerle birlikte 700 polis görev yapacak.

        Öte yandan cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ında katılması bekleniyor.

        (RMZ-İÇ)

        12.11.2016 10:25:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler