Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vartolu hayırsever iş adamından Kaymakam Çetin'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Fatih Çelik

        MUŞ (İHA) - Muş'un Varto ilçesinde iki yıl önce Vartolu hayırsever iş adamı Medeni Özer'in, babası Haci Kaya Özer adına yaptırdığı cami ile ilgili Kaymakam Çetin'i makamında ziyaret etti

        Varto ilçesinde babası adına temelini attığı camide incelemelerde bulunan Medeni Özer ve İlçe Müftüsü İsmail Aktoprak, Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin'i makamında ziyaret ederek cami ile ilgili eksikliklerin olup olmadığını ve yapılan camide kendisi ile birlikte katkıda bulunanlara teşekkür etti. Hayırsever Medeni Özer tarafından Varto Cami Yapma ve Yaşatma Derneği'ne bugüne kadar 400 bin TL destek yapıldığını belirten Kaymakam Çetin, Varto Cami Yapma ve Yaşatma Derneğinin ilk kez böyle bir yardım gördüğünü söyledi. kaymakam Çetin, "Cami derneğimiz ilk kez böyle bir yardım ve bağış aldı. 46 yıllık olan merkez camimiz yıktırıldı. Yerine tam donanımlı çok güzel bir eser inşa edildi. Hayırsever ve Vartolu olan iş adamımız Medeni Özer, ilçemize 400 bin TL yardım yaparak merkez camimizin yeniden inşa edilmesi için çalışma başlattı. Bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmadı. Maddi ve manevi desteklerde bulunarak caminin yapılmasında elinden gelen tüm yardımları biz Vartolular için seferber ettiği ve bu günde aradan geçen süreye rağmen ziyaret edip bilgilendirdikleri için kendisine teşekkür ederim" dedi.

        Caminin yapımını üstelenen hayırsever iş adamı Medeni Özer ise. "Yıkımını yaptığımız merkez camimizin temelini biz atmıştık. Yapılan ve bitirilen bu camimizi bu gün bir kez daha gezdim. Babam adına Merkez Haci Kaya Özer Camisi ismi beni çok duygulandırdı. İlçe Kaymakamımızı ziyaret ederek kendisiyle olumlu bir ziyaretimiz gerçekleşti. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ederim" dedi.

        Kaymakam Çetin, hayırsever vatandaşın ilçeye kazandırdığı cami ile ilgili olarak kendisine takdir belgesi takdim etti.

        (FÇ-ŞAK-Y)

        12.11.2016 11:57:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler