Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele Belediyesi mahalleye dönüşen köy yollarında bakım çalışması yapıyor

        (Fotoğraflı)

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele Belediyesi mahalleye dönüşen köy yollarında bakım çalışmalarına devam ediyor.

        Çeşitli nedenlerle bozulan yolların onarımlarını yapan ekipler az kullanılan bağlantı yollarının da iyileştirmelerini yaparak daha kullanışlı hale getiriyor. Bu yönde yapılan çalışmalardan birini Cami Düzü mahallesinde gerçekleştiren ekipler yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki yola malzeme serimi gerçekleştirdi.

        Başiskele Belediyesi mahalleye dönüşen köylerin birbirine bağlantılı yollarını özellikle aşırı yağışlar başta olmak üzere kötü hava şartlarından etkilenmemesi için bakımlarını yapıyor. Birçok mahallede parke yol çalışması da gerçekleştiren ekipler yerleşim yerleri dışında kalan ve az kullanılan yollarında ulaşıma açık tutuyor. Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu yönde yaptığı çalışmalar kapsamında Cami Düzü mahallesinde yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki yola malzeme serimi gerçekleştirdi.

        (KK-OA-Y)

        12.11.2016 12:32:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler