Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayvacık'ta köylere çocuk oyun grubu kuruldu

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Düzenli

        ÇANAKKALE (İHA) - Ayvacık'ın Tuzla, Korubaşı, Kocaköy ve Kösedere köylerine çocuk oyun grupları kuruldu.

        AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan Ayvacık ziyaretinde verdiği sözleri tuttu. Turan, "Çocuklarımız için elimizden geldiğince oyun parkları kurmaya devam ediyoruz. Daha önce Ayvacık'ın Tuzla ve Korubaşı köylerinde çocuk oyun grubu kurulmuştu. Şimdi, iki köyümüze daha çocuk oyun grubu kazandırıyoruz. Söz verdiğimiz gibi Ayvacık'ın Kocaköy ve Kösedere köylerine oyun grupları kuruldu. Yine köy ziyaretimizde söz verdiğimiz Kösedere köyündeki İlköğretim Okulumuza su arıtma tesisi kuruldu" dedi.

        Özellikle çocuk nüfusu çok olan köylere çocuk oyun grupları yapmak için çalıştıklarını belirten Turan, "Çocuklarımız ilçelerdeki imkanlardan, sosyal donatı alanlarından geri kalsın istemiyoruz. İmkan dahilinde daha fazla köyümüze çocuk oyun grubu kazandırmak için çalışacağız" dedi

        (GD)

        12.11.2016 13:05:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler