Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elektrik kabloları tehlike saçıyor

        (Fotoğraflı)

        Bekir Koca

        TRABZON (İHA) - Trabzon'un Arsin ilesine bağlı Fatih mahallesinde elektrik kabloları 2 yıldır yerin altına alınmayı bekliyor.

        Elektrik kablolarının rüzgarın etkisiyle birbirine çarpması sonucu zaman zaman yangın çıktığını belirten Fatih Mahallesi sakinleri sorunun bir an önce çözülmesini istedi. Yaklaşık 2 yıldır kabloların yer altına alınmasını beklediklerini belirten Fatih mahallesi muhtarı Ümit Gençtürk, "Mahalle sakinleri olarak kablolar yüzünden huzursuz oluyoruz. Rüzgarın etkisiyle birbirine çarpan kablolar yangın çıkmasına neden olurken buradan geçmeye çalışan kamyonlar için de tehlike oluşturuyor. Direklerin sökülüp kaldırılmasının ardından kablolar gelişigüzel birbirine bağlanması hem çirkin görüntü oluşturuyor hem de yere yakın olmasından dolayı da büyük araçların geçişini engelliyor. İki yıldır kabloların yer altına alınmasını bekliyoruz" dedi.

        (BK-ÖS-Y)

        12.11.2016 14:16:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler