Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yerel yönetimler başkan yardımcısından Başkan Yiğit'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli

        Milletvekili İlyas Şeker, beraberinde SKM Başkanı Şinasi Tuzcuoğlu ve İl Yönetim Kurulu üyesi Murat Ayyıldız ile birlikte Yığılca Belediyesi'ne ziyarette bulundular.

        Güzel bir havada geçen ziyarette Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit gösterdiği misafirperverlikle hem ilçesini tanıttı hem de geçen 2,5 yıllık süre zarfında Belediyesinin çalışmalarını anlattı.

        Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Şeker'de büyük bir memnuniyetle yapılan çalışmaları dinledi. Yığılca Belediyesi'nin çalışmalarından ötürü memnuniyet duyduğunu dile getiren Şeker, Yığılca'yı çok sevdiğini, seçim bölgesi olan Kocaeli'nde yoğun bir Yığılca nüfusu olduğunu, hepsiyle de iyi ilişkiler içinde olduğunu dile getirdi. Başkan Yiğit; "Başkan Yardımcımızı ilçemizde görmek hem şahsıma hem de ilçemize şeref vermiştir" dedi.

        (AY)

        12.11.2016 15:46:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler