Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bornova Beckerspor 7. galibiyetini aldı

        - Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Bornova Beckerspor, ligin 8. haftasında karşılaştığı OGM Orman Gençlik'i 62-64'lük skorla mağlup ederek 7. galibiyetini aldı.

        Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde Bornova Beckerspor, OGM Orman Gençlik ile karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli giden maçta üstünlüğü elden bırakmayan Bornova Beckerspor, ilk çeyreği 23 – 33 önde tamamlarken, maç sonunda da 62 – 64'lük skorla maçın kazananı oldu. Maç sonunda konuşan Bornova Beckerspor Baş Antrenörü Olcay Orak, "Bu ligin kalitesine yakışır bir maç oldu. Ormanspor teknik ekibini ve sporcularını tebrik ediyorum. Özellikle Tuğçe çok ciddi sorumluluk aldı maçta; fakat biz çok iyi bir takımız. Bu şekilde müdafaa yaptığımız sürece ligde kolay kolay mağlubiyet alacağımızı düşünmüyorum. Bizim için çok iyi bir galibiyet. Umarım bu şekilde oynayarak önümüzdeki maçları da kazanırız. Tüm oyuncularımı tebrik diyorum." dedi.

        OGM Orman Gençlik takımı Baş Antrenörü Furkan Sağlık ise şöyle konuştu:

        "Uzun bir lig. 30 haftalık bir maratonun başındayız; mağlubiyetler olabilir. Bu lig çok başka bir lig gerçekten. Bu zamana kadar olan belki de en iyi kadın ligi. Bazen her şey istediğiniz gibi gitmiyor. Önümüzde maçlar var daha hala toparlama ve yeniden yükselişe geçme şansımız var. Bugün matematik olarak çok önemli bir maçtı. Savunmalarda yaşadığımız dalgalanmalar bize zarar verdi. İlk yarı yaptığımız kötü savunma, ikinci yarı yaptığımız iyi savunmayı karşılamadı. Birbirinin sağlamasını yapamadı. Bu anlamda üzgünüm ama önümüzdeki maçlara bakıp durumu toparlayacağız. Rakip takımı bu galibiyetten dolayı tebrik ediyorum."

        (HG-Y)

        12.11.2016 17:33:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler