Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenle, sağlık personeli arasında gerginlik

        (Fotoğraflı)

        AĞRI (İHA) - Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, öğretmen ve okula aşı yapmaya gelen sağlık personeli arasında gerginlik yaşandı.

        Öğretmen ve sağlık personelinin okul içerisindeki kavgası kameralara yansıdı. Edinilen bilgilere göre, sağlık personeli A.S. ve ekip arkadaşları bir okula giderek giderek öğrencilere aşı yaptı. İddialara göre, bu sırada okulda görevli öğretmen ile sağlık personeli arasında ilk olarak sözlü tartışma yaşandı, ardından ise tartışma tekmeli tokatlı kavgaya dönüştü. Uzun süreli devam eden gerginliğin ardından polislerin olay yerine gelmesi üzerine ortalık sakinleşti. Olayın ardından okulun öğrencileri İsmail Beşikçi Caddesi üzerinde "Öğretmene kalkan eller kırılsın" sloganıyla yürüyüş yaptı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        (Bİ-ÖK-Y)

        12.11.2016 19:38:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler