Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köse Dağı Tüneli için imzalar teslim edildi

        (Fotoğraflı)

        Recep Ergin

        GÜMÜŞHANE (İHA) - Gümüşhane'de il merkezi ile Köse ilçesini birbirine bağlayan ve sürücülerin korkulu rüyası olan Köse Dağı'na tünel yapılması için toplanan imzalar yetkililere teslim edildi.

        İlçe merkezinde Köse dağına tünel yapılması için aralarında Köse Dağı Tünel Platformu üyelerinin de bulunduğu yetkililerden toplanan imzalar ilçede yapılan istişare toplantısında Vali Okay Memiş, Milletvekili Cihan Pektaş'a teslim edildi.

        Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün'ün imzasıyla Belediye Başkanlığı adına resmi talep olarak iletilen yazıda 45 kilometrelik Gümüşhane-Köse karayolunun 20.kilometresinde yer alan Köse Dağının virajlı ve bin 910 metrelik rakımıyla yüksek olması nedeniyle güvenli ve konforlu bir ulaşım yapılamadığı kaydedildi.

        Köse dağına yapılacak 3,5 kilometrelik yeni bir yol ve 1,5 kilometrelik tünel ve kısa bir viyadükle yapılacak toplam 5 kilometrelik yeni yol çalışmasının ilçeye büyük katkı sağlayacağı ifade edilen yazıyla toplanan imzalar yetkililere teslim edildi.

        (RE-ÖS-Y)

        13.11.2016 09:31:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler