Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli Büyükşehir Meclisi, Babadağ'da toplandı

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantılarının ilk birleşimini, Babadağ ilçesinde gerçekleştirdi.

        Her ay olağan meclis toplantılarının ilk birleşimini ilçelerde yapan Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantılarının ilk birleşimini Babadağ ilçesinde gerçekleştirdi. Babadağ'da yapılan hizmetleri ve yapılacak projeler hakkında bilgiler verildi, Kasım ayı meclis toplantılarında 2017 yılı bütçe görüşmeleri yapıldı.

        "Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle ilçemizde görülmemiş hizmetler alıyoruz"

        Yapılan toplantıda ev sahibi olarak bir konuşma yapan Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, "İlçemiz, coğrafi yapısıyla dağın eteklerine kurulmuş, Denizlimizin şirin ilçelerinden bir tanesidir. Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle ilçemizde görülmemiş hizmetler alıyoruz. Babadağ'da heyelan tehlikesi bulunan ve ilçe nüfusumuzun üçte birinin yaşadığı Gündoğdu Mahallemizi, Denizli'ye taşıdık. Mahalledeki 500 konuttan kalan 20-30 binayı da yıktıktan sonra, Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle bölgeye, yaşam alanı, park, bahçe, otopark ve kapalı pazaryeri yapacağız" dedi.

        "Burası Denizli'nin bereket taşıdır"

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise "Babadağ bizim için çok özel bir ilçe. Nüfusu küçük ama özgül ağırlığı yüksek olan bir yer. Burası Denizli'nin bereket taşıdır. İlçede tekstilin temelleri atılmıştır. Babadağ'da tekstil için 24 saat esaslı çalışan, ömrünü buna vakfeden vatandaşlarımız Denizli'nin tekstil başkenti olmasında çok büyük katkılar yapmıştır. Büyüyen gelişen Denizli'de tekstil tezgahlarından büyük fabrikalara doğru gidilmiş, Denizlimiz bugün ihracatta Türkiye'de 8'inci il olmuştur. Babadağ ve Denizli'nin gurur duyduğu birçok iş adamı yetişmiştir" diye konuştu.

        Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, meclis toplantısı öncesinde Büyükşehir Belediyesinin Babadağ ilçesinde yaptığı yol çalışmalarını, projeleri ve yatırımları yerinde inceledi. Babadağ Belediyesi ve Babadağ AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Başkan Zolan, ilçe halkı ve esnafıyla da selamlaşarak bir süre sohbet etti.

        (MT-

        13.11.2016 09:44:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler