Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Hazinedar 15 Temmuz şehitleri için koştu

        - Başkan Hazinedar İstanbul Maratonu'na katıldı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Vodafone tarafından bu sene 38'incisi düzenlenen ve '15 Temmuz şehitleri' için koşulan İstanbul Maratonu'na katıldı. Başkan Hazinedar, "Bu sene gerçekleştirilen maraton bizim için çok farklı ve anlamlı bir maraton. 15 Temmuz'da ülkemize yönelik gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminde hayatını kaybeden yurttaşlarımız için koşuyoruz" dedi.

        İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş. ve Vodafone tarafından bu yıl "Türkiye Aşkına Şehitler Anısına" temasıyla düzenlenen Vodafone İstanbul Maratonu'na Altunizade'den start verildi. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen maratona Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da katıldı.

        "15 Temmuz şehitlerimiz için koştuk"

        "Bu sene 15 Temmuz şehitlerimiz için, şehit düştükleri yerden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden koşuya başlıyoruz" diyen Başkan Hazinedar, "Bu sene gerçekleştirilen maraton bizim için çok farklı ve anlamlı bir maraton. 15 Temmuz'da ülkemize yönelik gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminde hayatını kaybeden yurttaşlarımız için bugün koşuyoruz" ifadelerini kullandı.

        (HK-SO-Y)

        13.11.2016 14:32:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler