Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yılmaz kuşlar ve kelebekler sergisinin açılışını yaptı

        (Fotoğraflı)

        FARUK ÇİDEM

        BOLU (İHA) - Bolu'da kuş ve kelebek fotoğraflarından oluşan ilk sergi ünvanını taşıyan 'Kuşlar ve Kelebekler' sergisinin açılışını Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptı. Sergide 30'u kelebek, 30'u kuş olmak üzere 60 fotoğraf sergilendi.

        Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği (BOFSAD) Başkanı Hamza Canbaş ve dernek üyesi Engin Arar'ın 'Kuşlar ve Kelebekler' konulu fotoğraf sergisi Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'nde açıldı.

        Çok sayıda fotoğraf severin de yer aldığı sergi açılışında konuşma yapan BOFSAD Başkanı Hamza Canbaş, Dünyayı Koruma Birliği'nin yayımladığı bir bildiriden etkilendiklerini ve sergideki fotoğrafları çektiklerini belirterek

        "Amacımız insanlara, doğada çok fazla göremedikleri bu güzellikleri göstererek, doğaya karşı dikkat çekmek. Çünkü 2020 yılında, şuan yaşayan canlıların yüzde 68'inin yok olabileceği endişesi taşıyoruz. Bu nedenle farkındalık oluşturmayı amaçladık" dedi.

        "Duyarlılıklarından dolayı arkadaşları kutlarım"

        Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi'nin çevreye duyarlı bir belediye olduğunu ve bu yönde önemli çalışmalara imza attıklarını ifade ederek, "Bütün mesele dedelerimizden çevreyi nasıl aldıysak çocuklarımıza ve torunlarımıza da aynı şekilde bırakmaktır. Aldığımız gibi bırakabilirsek görevimizi yapmış oluruz. Bu konuda duyarlılıklarından ve sanatçı ruhlarından dolayı arkadaşlarımızı kutlarım" diye konuştu.

        (FÇ-RFK-Y)

        13.11.2016 21:28:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler