Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Av bayisinde korkutan yangın

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Muş'un Malazgirt ilçesindeki bir av bayisinde çıkan yangın korkuya neden oldu.

        Bankalar Caddesi'ndeki Gıyasettin Bingöl'e ait av bayisinde çıkan yangın, itfaiye ekipleriyle vatandaşların müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen alevlerin tutuşturduğu havai fişekleri büyük bir gürültüyle patlaması ve yükselen alevler çevredeki vatandaşlar arasında büyük paniğe neden oldu. Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangın söndürüldü.

        Av bayisinin yan tarafında ayakkabı satışı yapan dükkânın sahibi Aytaç Okyay ve berber dükkânını işleten Mehmet Şirin Ural, dumanın çıktığını görünce çok korktuklarını belirterek, Esnaflar, "İçeride havai fişeklerden dolayı çok büyük patlama sesi geliyordu. Bizlerde hemen harekete geçerek itfaiye ve polis ekiplerine haber verdik. Çok şükür yangın kısa zamanda söndürülebildi" ifadelerini kullandılar.

        Polis ekipleri de yangınla ilgili soruşturma başlattı.

        (VE-MSA-Y)

        14.11.2016 10:17:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler