Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Didim Belediyespor'da Emin Toplu görevinden ayrıldı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Çalışkan

        AYDIN (İHA) - Bölgesel Amatör lig ekiplerinden Didim Belediyespor'da Antrenör Emin Toplu, kaybedilen Karpuzlu Belediyespor maçı sonrasında istifa dilekçesini vererek takımdan ayrıldı.

        Didim Belediyespor'da Antrenör Emin Toplu istifa ederek görevinden ayrıldı. Sezon başlamasına sayılı günler kala Alparslan Başkaya'nın ayrılmasının ardından ligin başında takımın başına getirilen Antrenör Emin Toplu, Karpuzlu Belediyespor'a kendi evinde yenilmesinden sonra maç sonunda yönetime istifa dilekçesini vererek takımdan ayrıldı. Toplu'nun istifası yönetimce kabul edilirken, Emin Toplu futbolcular ve teknik heyetle vedalaşarak Didim'den ayrıldı.

        Didim Belediyespor kulüp Başkanı Bedri Altıntaş, Emin Toplu'nun istifa ettiğini belirterek "Önümüzdeki hafta Uşak maçı var; takımı bu maça yardımcı antrenör Memet Özdemir hazırlayacak. Bizde bu süreçte yeni antrenörümüz için arayışlarda olacağız. Yönetim kurulumuz ile bir araya gelip değerlendirme yapacağız" dedi.

        Emin Toplu nezdinde 8 maça çıkan mavi beyazlı ekip 2 galibiyet 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı ve 8 puan topladı.

        (HÇ-MB-Y)

        14.11.2016 10:29:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler