Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali İsmail Ustaoğlu, Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        BAYBURT (İHA) - Vali İsmail Ustaoğlu eşi Şenay Ustaoğlu ile birlikte, Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

        Merkezde kalan vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali İsmail Ustaoğlu, yetkililerden bilgi aldı.

        Vali İsmail Ustaoğlu ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada Türkiye'nin sosyal hizmetler alanında son yıllarda büyük mesafe kat ettiğini belirterek, "Bu gibi merkezlerimizde aile ortamı ve sıcaklığını aratmayacak şekilde hizmetler sunuluyor. Türkiye olarak sosyal hizmetler bakımından geldiğimiz noktada çok ciddi ilerlemeler sağladık. Bu merkezlerimizde kalan vatandaşlarımızın yurtdışında yaşayan yakınlarından zaman zaman edindiğimiz bilgiler var. Bizlere; bu standartlarda hizmetin Avrupa'da olmadığını ifade ediyorlar. Bu da devletimizin toplumumuzdaki dezavantajlı kimselere yönelik ne derece güzel bir hizmet sunduğunu bizlere gösteriyor. Tüm bunlar bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor." dedi.

        Ziyaret anısına merkezdeki vatandaşlara çeşitli hediyeler veren Vali İsmail Ustaoğlu, fırsat buldukça ziyaretlerine devam edeceklerini kaydetti.

        Vali İsmail Ustaoğlu'na ziyareti sırasında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Kenan Eroğlu ve Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hayati Murat Köse eşlik etti.

        (YY-AA-Y)

        14.11.2016 10:56:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler