Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şükrü Nazlı, Yağıllar köyünde yapımını devam eden grup yolu çalışmalarını inceledi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Simav ilçesine bağlı Yağılar köyünde devam eden grup yolu çalışmalarını yerinde inceledi.

        Grup yolu çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Nazlı, "Kütahya ili ve ilçeleri olarak, devletimizin yatırım ve hizmetlerinde ön sıralarda yer alıyoruz. Hangi hizmete ihtiyaç varsa, o'nu yerine getiriyoruz. Yakında açılacak olan Simav Devlet Hastanesi, bölgeye hizmet verecek kapasitede. Simav'a hayırlı olsun" dedi.

        İlçede yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde incelemek üzere Simav'a gelen Nazlı, Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Nurullah Koyuncuoğu Anadolu Lisesi'ni de ziyaret etti.

        Milletvekili Nazlı'nın Simav'daki gezi ve incelemelerine Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Simav AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güner ve Özel İdare Müdürü Recep Yalçın da katıldı. (MEİ-EFE)

        14.11.2016 11:07:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler