Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Nayir ve Vali Yılmaz Pazarlar'da incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya ve Burdur valileri, Pazarlar ilçesine gelerek, yapılan yatırımları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

        Burdur valisi Şerif Yılmaz ve Kütahya valisi Ahmet Hamdi Nayir, Pazarlar İlçe merkezinden başlayıp; Yakuplar-Akşinik-Sofular yol kavşağına kadar sürecek olan sıcak asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceleyerek; vatandaşlar ile sohbet ettiler.

        Kütahya'nın eski valisi Şerif Yılmaz tarafından yatırım programına alınan ve şuan ki Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir tarafından hayata geçirilen yatırmalar, 2 vali tarafından incelendi.

        Ayrıca Burdur valisi Şerif Yılmaz ve Kütahya valisi Ahmet Hamdi Nayir, vatandaşlar ile sohbet edip taleplerini dinlediler.

        Burdur valisi Şerif Yılmaz ve Kütahya valisi Ahmet Hamdi Nayir'e Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan ve Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci eşlik ettiler.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ilçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan, "Burdur valimiz sayın Şerif Yılmaz ve Kütahya valimiz Ahmet Hamdi Nayir'in, gerçekleştirdiği bu ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. İl Özel İdaresi ile gerçekleştirdiğimiz yatırımları beraber incelediler. Kendilerine teşekkür ederim" dedi. (MA-EFE)

        14.11.2016 11:08:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler