Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Akgün engelliler için koştu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne (TOFD) destek vermek için Vodafone 38. İstanbul Maratonu'nda koştu.

        Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye meclis üyeleri Ahmet Şahin ve Fahrettin Altıntaş ile birlikte Vodafone 38. İstanbul Maratonu'nda Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na koştu.

        "Yol Arkadaşım Olur musun?"

        Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nce başlatılan "Yol Arkadaşım Olur musun?" kampanyasına destek vermek amacıyla koşan Başkan Akgün, böylesine anlamlı bir etkinlikte yer almaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

        Omurilik Felçlilerine destek olabilmek için bir kıtadan diğerine koştuklarını belirten Başkan Akgün, "Amacımız omurilik felçlilerinin durumuna dikkat çekmek ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nce organize edilen 'Yol Arkadaşım Olur musun?' kampanyasına destek vermekti. Bu kampanyadan elde edilecek gelirle Türkiye genelinde ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza akülü tekerlekli sandalye alınacak. Bu anlamlı kampanyaya destek vermek ve engelli vatandaşlarımızın durumuna dikkat çekmek için katıldığımız bu organizasyonu oldukça önemsiyorum" dedi.

        Maratona Büyükçekmece'de yaşayan eski Galatasaraylı futbolcular Muhammet Altıntaş ve Adnan Esen de katıldı.

        (EY-HA-Y)

        14.11.2016 11:09:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler