Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Uyar, öğrencilere yerel yönetimi anlatacak

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, kendisini ziyaret eden TED İzmir Koleji Kurucu Temsilcisi Bahar Bircan Avcılar ve TED İzmir Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Özlen Eker'e TED İzmir Koleji Öğrenci Meclisinde yerel yönetim üzerine söyleşi yapma sözü verdi.

        TED İzmir Koleji Kurucu Temsilcisi Bahar Bircan Avcılar ve TED İzmir Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Özlen Eker, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'ı makamında ziyaret ederek tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Eker, Başkan Uyar'dan TED İzmir Koleji Öğrenci Meclisinde yerel yönetim üzerine söyleşi sözü aldı. Gerçekleşmesi planlanan bu etkinlikte Başkan Uyar, belediyelerin ve özellikle Urla Belediyesinin çalışma sistemini, yönetim şeklini ve yerel yönetim konularını paylaşacak. Avcılar ve Eker; Urla'nın kadın bir belediye başkanının yönetiminde olmasından dolayı duydukları memnuniyet ve mutluluğu dile getirirken, Urla Belediyesi ile birlikte çok güzel projelere imza atacakları sözünü verdi.

        (CA)

        14.11.2016 11:31:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler