Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Buharkent'de doğa yürüyüşçüleri 10. kez buluştu

        (Fotoğraflı)

        Beşer Çeken

        AYDIN (İHA) - Buharkent Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen doğa yürüyüşlerinin 10.'su yapıldı.

        Buharkent Belediyesi tarafından 10.'su gerçekleştirilen Geleneksel Doğa Yürüyüşü Buharken Belediye Başkanı Mehmet Erol'un katılımlarıyla Kabaağaç Mahallesinden başlanıp Tekke Mahallesi Kabız Deresi Mevkiinde devam etti. Genç, yaşlı çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüşte ilçe halkı hem spor hemde hem de çevredeki doğal güzellikleri yaşadı.

        Sabah saatlerinde başlanan yürüyüş Kabaağaç Mahallesinde başlanarak Tekke Mahallesi Kabız Deresi Mevkiinde çevresinde devam edildi. Keyifli bir yürüyüş yaptıklarını belirten Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, "Günümüzde şehirleşmenin en büyük sorunlarından biri hareketsizlik ve insanlarımızın komşularını yeterince tanımaması. Bizim ilçe için tanışıklık sorunu çok fazla yaşanmasa da biz Buharkent'te yaşayan herkesi geniş bir ailenin mutlu fertleri olarak görmek istiyoruz. Bu nedenle rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında bu tür aktivitelere de büyük önem veriyoruz. 10.'sunu düzenlediğimiz geleneksel yürüyüşümüz oldukça renkli geçti. Hem doğa ile iç içe olduk hem de vatandaşlarımızla kaynaştık. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

        (BÇ-MB-Y)

        14.11.2016 11:44:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler