Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHK Üyesi Tatlı Ağrı'da

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Yılmaz

        AĞRI (İHA) - Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi ve 8'inci Bölge Sorumlusu Serdar Tatlı, Merkez Hakem Kurulunun eğitim faaliyetlerini gözlemlemek, il hakem kurulu yöneticileri, hakemler ve gözlemcilerle tanışmak, sorunları ve önerileri yerinde değerlendirmek üzere Ağrı'ya geldi.

        8'inci bölge sorumlusu Serdar Tatlı, ziyaretleri kapsamında Hakkari, Ağrı, Muş, Bitlis, Van ve Iğdır illerini ziyaret etti. Ziyaretlerde bölge hakemliğine değinen Tatlı, Merkez Hakem Kurulunun eğitim faaliyetlerini gözlemlemek, il hakem kurulu yöneticileri, hakemler ve gözlemcilerle tanışmak, sorunları ve önerileri yerinde değerlendirmek amaçlı bir program düzenlendiğini ifade etti. İl hakem kurulu yöneticileri, hakemler ve gözlemcilerle çok yararlı görüşmeler yaptıklarını ifade eden Tatlı, Merkez Hakem Kurulunun ilk toplantısında bölge ile ilgili çalışmalarını içeren bir rapor sunacağını söyledi.

        (AY-MSA-Y)

        14.11.2016 11:59:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler