Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çiftelerliler Derneği sosyal aktivitelerine devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği sosyal aktivitelerine devam ediyor. Son olarak düzenlenen ve Cumalıkızık-Zeytinbağı ve Gölyazı'yı kapsayan gezide, Çiftelerliler hep birlikte oldu.

        Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Hadak gezi ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Çiftelerliler arasında birlik, dayanışma ve kaynaşmaya çok önem veriyoruz. Birliktelik sayesinde sosyal, kültürel aktivitelerimiz yoğun şekilde devam ediyor. Birliğe, beraberliğe dayanışmaya ve vefaya önem veriyoruz. Laftan ziyade, kin, nefret ve hasedi yok olup, saygıyla sevgiyle çoğalacak, arkadaşlıkların dostlukların oluşmasına gayret ediyoruz'' dedi.

        Hadak, emeği geçen yönetim kurulu üyelerine, geziye katılan sevgi dolu güzel insanlara ve Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen'e destekleri için teşekkür etti

        (İHA-MET-Y)

        14.11.2016 14:06:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler