Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Şeker Portakalı' çocukları eğlendiriyor

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 'Şeker Portakalı' etkinlik aracı Gazipaşalı öğrencilerle buluştu.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Şeker Portakalı etkinlik aracı ile ilçelerdeki çocukları eğlence ile buluşturmak için yeniden yola çıktı. Her hafta farklı bir ilçeye uğrayacak olan Şeker Portakalı'nın ilk durağı Gazipaşa oldu.

        Heyecanlı şovlar

        Merkezden uzakta yaşayan çocukların sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen 'Şeker Portakalı' Gazipaşa Burhan İlköğretim Okulu öğrencileriyle buluştu. Yaklaşık 400 öğrencinin doyasıya eğlendiği etkinlikte Sihirbaz, jonglör, palyaço gösterilerinin yanı sıra ateşbaz ve balon şov da yer aldı. Gazipaşalı miniklerin doyasıya dans ettiği ve ilgi ile izledikleri gösterilerin ardından hediye balonlarını da alan çocuklar yüz boyama etkinliğine katıldı. Heyecanlı, neşeli ve unutulmaz bir gün geçiren öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, Okul Müdürü Süleyman Hilmi Erdoğan, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

        (SÇ-SÇ-Y)

        14.11.2016 14:46:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler