Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıgöl'ün altyapısına yenileme

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Sarıgöl ilçesinin merkezinde bulunan caddelerde yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarını yenileme çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehit Esin Akay, Tırazlar, Dört Eylül ve Halis Selçuk Caddelerindeki yağmur suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Sarıgöl Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ile ortak yürütülen çalışmalarla Şehit Esin Akay, Alaşehir ve Tırazlar Caddelerindeki altyapı işlemleri tamamlandı. MASKİ ekipleri, Sarıgöl'ün yağmur suyu sorununu ortadan kaldırmak için, Dört Eylül ve Halis Selçuk Caddelerindeki yağmur suyu hattı çalışmalarına gece gündüz demeden aralıksız şekilde devam ediyor.

        MASKİ Genel Müdürlüğü ve Sarıgöl Belediyesinin ortak yürüttüğü çalışmalardan memnun olduklarını belirten Konak Mahalle Muhtarı Ali Eşbah, "Şuanda çalışmalarımız çok güzel gidiyor. Daha önce sokaklarımızda yağmur sularından yürünmüyordu. Yollar hep toz toprak oluyordu. Kanalizasyon sıkıntımız da vardı. Sağ olsun Başkanımızın organize etmesiyle çalışmalar başlatıldı. Yağmur suyu hattımız döşendi, kanalizasyonumuz da yenileniyor. Çalışmalar tamamlandığında mükafatını göreceğiz. Bundan sonra daha da iyi olacağından eminim" dedi.

        (AY-Y)

        14.11.2016 15:12:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler