Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yazgı, Ak Parti Merkez İlçe Yönetimine dev projeleri tanıttı

        (Fotoğraflı)

        AKSARAY (İHA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve ilçe yönetim kurulu üyelerine yapımı devam eden büyük projelerini tanıttı.

        AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gizlenci ve üyelerle bir araya gelen Başkan Yazgı, otobüse binerek şehir turuna çıktı ve ilçe yöneticilerine belediyenin projelerini yerinde görüp inceleme imkânı sağladı.

        Başkan Yazgı ve AK Parti Merkez İlçe Yöneticileri düzenlenen hizmet tanıtım gezisi kapsamında lise kavşağında yapılan düzenlemeden başlayarak sırasıyla 2. Kılıçaslan Hamamı, Halk Otobüsleri Bekleme Alanı, Azmi Milli Kapalı Otopark ve Çocuk Etkinlik Alanı, Piri Mehmet Paşa Çarşısı Projesi, Kapalı Salıpazarı, Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezi ve Tematik Park projesi, Laleli İçme suyu depo inşaatı ile Kılıçaslan Parkı Nikâh Salonu ve Kır Düğün alanı gibi birçok alanda gezi ve inceleme yaptı. Başkan Yazgı, Aksaray Belediyesi olarak şehre çok büyük projeler kazandırmaya devam edeceklerini belirterek, "AK parti merkez ilçe başkanımız ve ilçe yönetimindeki arkadaşlarımızla birlikte hizmet tanıtım gezisi düzenledik. Şehrimizde belediyemize ait projelerimizin bazılarını hep birlikte gezerek yerinde gördük. Bizler bu yola çıkarken Aksaray'ımızı marka şehir yapacağız demiştik. Şehrimiz için o kadar büyük ve önemli projelerimiz var ki bunların birçoğunu gezip görme imkanımız oldu. İnşallah yapımı devam eden projelerimiz bittiği zaman hep birlikte Aksaray'a ne kadar güzel hizmetler yapıldığını görmüş olacağız" dedi.

        AK parti merkez ilçe Başkanı Ömer Gizlenci ise Aksaray'a yapılan projelerin ve Başkan Yazgı'nın yanında olduklarını ve düzenlenen tanıtım gezisinden çok memnun kaldıklarını ifade ederek, "Aksaray belediyemizin Aksaray'a kazandırmış olduğu dev projeleri merkez ilçe yönetimindeki tüm arkadaşlarımızla yerinde görme imkânı bulduk. Bu güzel projeleri Aksaray'ımıza kazandırdığı için Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı'ya ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.

        (YC-AH-Y)

        14.11.2016 15:30:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler