Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'da teşhir, tanıtım merkezi ve modern konferans salonu kurulacak

        (Fotoğraflı)

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından Fırat Kalkınma Ajansı destekli "Teşhir ve Tanıtım Merkezi ile Modern Konferans Salonu" kurulacak.

        ETSO tarafından Fırat Kalkınma Ajansı'na sunulan Elazığ İşletmeleri İçin "Teşhir ve Tanıtım Merkezi ile Modern Konferans Salonu" projesi kabul edildi. Projenin kabul edilmesiyle birlikte ETSO Üyelerine teşhir merkezi ile konferans salonu yapılacağı bildirildi. Oda üyeleri başta olmak üzere tüm Elazığ için çok önemli olan projenin kısa sürede hayata geçirileceğini aktaran ETSO Başkanı İdris Alan, "Fırat Kalkınma Ajansı tarafından yayınlanan 2016 Yılı Yaşam Kalitesi ve Sanayi Altyapıları Mali Destek Programı'na odamız tarafından üyelerimiz başta olmak üzere ilimizin istifade edebileceği ihtiyaca yönelik olarak bir proje hazırlanmıştır. Projemiz ile mevut hizmet binamız bünyesinde modern bir konferans salonu ile üyelerimizin ürünlerini tanıtacağı bir teşhir merkezi oluşturulması hedeflenmiştir. Projemizin toplam bütçesi 1 milyon 189 bin 718 liradır. Bu bütçenin yaklaşık olarak yüzde 70'i FKA tarafından finanse edilecek olup toplam hibe miktarı 831 bin 325 liradır. Bu hibe miktarı ETSO tarihinde odaya ve üyelerimize kazandırılan en yüksek orandır" dedi.

        Projenin hazırlık sürecinde tüm emeği geçen personelimize, dışarıdan destek sağlayan firmalara teşekkür eden Alan, "Bu önemli projenin ilimize ve üyelerimize katkılarına inanarak bu oranda destek sağlanmasına vesile olan FKA dönem Başkanı Valimiz Murat Zorluoğlu'na ve tüm FKA Yönetim Kurulu ile Genel Sekreterine şükranlarımı sunuyorum. Projemizin tamamlanma süresi 16 aydır. Projenin 6 ay gibi bir sürede tamamlayıp üyelerimizin ve ilimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz. FKA'da yapılacak olan protokolün ardından, projenin uygulama süreçlerini hızlıca hayata geçireceğiz. İlimizin Cazibe Merkezi kapsamına alınması ve daha sonra yapmış olduğumuz yoğun girişimler ile 6. Bölge teşviklerinden istifade edecek olması Elazığ adına tarihi bir süreçtir. Bu süreçte Elazığ TSO Teşhir ve Tanıtım Merkezi ile Modern Konferans Salonu çok önemli hizmetler verecek ve ilimizin bu alandaki ihtiyacını karşılayacaktır" diye konuştu.

        (HİV-MP-Y)

        14.11.2016 16:03:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler