Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye'den öğrencilere soru bankası desteği

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında İlkokul 3. ve 4. sınıflara konu anlatımlı, yaprak testi ve soru bankası içerikli kitaplar öğrencilere teslim edilirken; ortaokul son sınıf öğrencileri için ise deneme soru kitapçıkları okul idaresine teslim edildi.

        Eğitime destek projesi kapsamında Pazarlar ilk ve ortaokulu kitap dağıtma programına katılan İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, öğrencilere başarılar diledi.

        İlçe Belediye başkanı Cavit Erdoğan, gittiği okullarda okul idaresinden öğrencilerle ilgili bilgiler alarak başarı durumlarını değerlendirdi. Kitap dağıtım töreninde öğrencilerin tek tek hedeflerini soran İlçe Belediye Başkanı Erdoğan, " sevgili öğrenciler sizler, bizler için çok önemlisiniz. Eğitiminize katkı sağlamak amacıyla İlkokul öğrencileri için konu anlatımlı, konu testi ve soru bankalarını içeren kaynak kitaplar sağladık. Ortaokul son sınıf öğrencileri için de deneme sınavı kitapçıkları temin ettik. Bu kitaplardan yararlanarak başarınızı artıracağınıza, böylelikle hedeflemiş olduğunuz okullara yerleşeceğinize inanıyorum. Belediyemiz olarak sizlere desteğimiz bu kaynaklarla sınırlı değildir. Hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu.

        Pazarlar İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, eğitime verdiği destekten dolayı İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan'a teşekkür ettiler.(MB-EFE)

        15.11.2016 10:21:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler