Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇOMÜ Hastanesi'nin 8. kuruluş yıldönümü kutlandı

        (Fotoğraflı)

        Utku Yaşar Cüce

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinin 8.Kuruluş Yıldönümü Kutlandı.

        ÇOMÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinin kuruluşunun 8. yıldönümü dolayısıyla, Turhan Mildon Kültür Merkezinde bir program düzenlendi. Programa; ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, akademisyenler ve davetliler katıldı.

        Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Okan Akkurt kısa bir konuşması yaptı. Program sonunda, 8 yıl içerisinde Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde verdikleri katkıdan dolayı öğretim üyelerine günün anısına plaket takdim edildi.

        (UYC)

        15.11.2016 11:02:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler