Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Döşemealtı YAPEX fuarında tanıtılacak

        ANTALYA (İHA) - Döşemealtı Belediyesi, EXPO Center'da 24'üncü kez ziyaretçilerine kapılarını açacak YAPEX Yapı İnşaat ve Restorasyon Fuarı'nda ilçenin son yıllarda ki modern gelişimi katılımcılara tanıtılacak.

        Bu yıl 24'ncüsü gerçekleştirecek YAPEX fuarına katılan Döşemealtı Belediyesi, özel olarak hazırlanan standında fuara katılan sektör temsilcilerine ve ziyaretçilere İlçe de ki modern yapılaşma ile birlikte binlerce yıldır devam eden geleneklerini ve yüzbinlerce yıl öncesine dayanan köklü tarihini paylaşacak.

        16-19 Kasım tarihleri arasında ANFAŞ'da gerçekleştirilecek YAPEX fuarı için özel bir çalışma ile katılacaklarını söyleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İlçenin zenginliklerini tanıtmak için her platformda yer aldıklarını söyledi. Başkan Genç, "Geçtiğimiz ay YÖREX fuarına katılmıştık, şimdi de Döşemealtı'nda ki çağdaş ve modern gelişimini göstermek için YAPEX fuarına katılıyoruz" dedi.

        (AA-

        15.11.2016 12:58:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler