Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir, KOU Diş Fakültesi Hastanesi'ne kestirme yol yapıyor

        (Fotoğraflı)

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele bulunan Kocaeli Üniversitesi Diş Hastanesi'ne ulaşımı kolaylaştırıyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele'de çalışma yapan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri Kullar ve Yuvacık'ı birbirine bağlayan Hürler caddesinde kestirme yol yapıyor. Çalışmayla Kocaeli Üniversitesi Diş Fakültesi Hastanesi ulaşım daha kolay olacak.

        Kullardan kestirme bir şekilde Diş Fakültesi Hastanesi'ne ulaşmak isteyen vatandaşlar çalışmanın tamamlanmasıyla bu yolu kullanabilecek. 600 metre uzunluğundaki yol bölümü 8 metre genişliğinde yapılıyor. Caddenin bir tarafı 4 buçuk metre genişliğinde bisiklet ve yürüyüş yolu, diğer tarafı 2 buçuk metre bisiklet ve yürüyüş yolu olarak uygulanıyor. Yol imalatının tamamlandığı kısma bin 400 ton asfalt serildi. Çalışmanın yapıldığı yol bölümüne toplam 2 bin 100 ton asfalt serilecek.

        Hürler caddesinde, Yuvacık'a ulaşımda da alternatif bir yol olacak.

        (KK-RFK-Y)

        15.11.2016 13:22:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler