Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Talas'ın parklarına yeni nesil oyun grupları

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Talas Belediyesinin parklarda yenileme ve onarma çalışmaları devam ediyor. İlçe merkezindeki Metehan Doğan, Esma Biltacı, 75. Yıl ve Hocalı parklarına yeni nesil oyun gruplarının montajı tamamlandı. Oyun gruplarında yer alan halat salıncak, ip karusel, güneş saati, döner kase, ahşap tırmanma gibi oyuncaklar çocukların eğlenirken spor yaparak sağlıklı yaşamalarına da yardımcı olacak.

        En son Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan Hocalı Parkında yapılan çalışmalarla ilgi bilgi veren Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yeni nesil oyun gruplarının eğlenceyle birlikte sportif faaliyetleri de geliştirdiğini söyledi.

        Yeni nesil oyun gruplarının çocukların beden gelişimine katkı sağladığını belirten Başkanı Palancıoğlu, "Vatandaşlarımızın çocuklarıyla birlikte daha kaliteli vakit geçirebilmeleri için yeşil alan ve park yatırımlarına önem veriyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Metehan Doğan, Esma Biltacı, 75. Yıl ve Hocalı parklarına yeni nesil oyun gruplarının montajını yaptı. Yeni nesil oyun grupları çocukların daha çok beden gelişimine katkı sağlıyor. Dolayısıyla çocuklarımızın bedensel gelişimine hizmet eden oyun grupları sayısını artırmak ve oyun algılarını değiştirmek için parklarımıza yeni nesil oyun gruplarını yerleştirdik. Parklarımız daha eğlenceli ve kullanışlı hale geliyor. Vatandaşlarımızın da parkların ve oyun gruplarının korunması konusunda duyarlı olmalarını istiyorum." dedi.

        (AÖ-Y)

        15.11.2016 13:44:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler