Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimliğine Zengin atandı

        (Fotoğraflı)

        İsmet Hüseyin Uğur

        MALATYA (İHA) - Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimliğine Uzman Doktor Arif Zengin atandı. Göreve yeni başlayan Zengin " Yeni atandığım Darende Hulusi Devlet Hastanesinde tüm Darende ve bölge halkına daha iyi ve kaliteli hizmet edebilmek için elimizden geldiğince özverili bir şekilde çalışacağız. Kapımız 24 saat halkımıza açık olacaktır. Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi gerçekten Darende'ye yakışır Hastane Darendeliler böyle bir hastaneye sahip oldukları için mutlu olmalıdırlar" dedi.

        1979 Malatya doğumlu iç hastalıkları uzmanı Arif Zengin Orta ve Lise Eğitimini Malatya'da tamamladı. 2003 yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Dahiliye Uzmanlık Eğitimini 2008-2012 yılları arasında İstanbul Haseki Eğitim Araştırma Hastanesinde bitirdi. 2014-2016 yıllarında Kayseri Pınarbaşı Devlet Hastanesinde Başhekimlik görevini yürüttü. 2016 Kasım ayı itibari ile Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Uzman Doktor Arif Zengin evli ve iki çocuk babası.

        (İHU-BRN-Y)

        15.11.2016 14:10:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler