Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Kızıltoprak, muhtarlarla birlikte Derin Deşarj Tünelini inceledi

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Ergene İlçe Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, mahalle muhtarları ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürleriyle beraber Vakıflar mahallesindeki Derin Deşarj Tüneli şantiyesinde incelemelerde bulundu.

        Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, mahalle muhtarları ile birlikte Vakıflar mahallesindeki Derin Deşarj Tüneli şantiyesinde incelemelerde bulundu. Ergene 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Nuray Kıran ve Ergene 2 (OSB) Müdürü Burçin Çolakoğlu'nun da katıldığı inceleme gezisinde, toplamda 2 bin 300 metre planlanan ve bin 277 metresi tamamlanmış olan S3 ve S4 Şaftı incelendi. Çapı 2 metre olan tünelin tahmini olarak 2017 Mart ayında bitirilmesi planlanıyor.

        Tünel üzerine yapılacak ikinci kaplama ise, yine 2017 yılının mart ayında başlanacak ve aynı yıl bitirileceği öğrenildi. İnceleme gezisi, muhtarların bilgilendirilmesinin ardından düzenlenen yemek programı ile son buldu.

        (HLD-MEF-Y)

        15.11.2016 15:12:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler