Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milletvekili Gökçe Diyadin'de

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Genç

        AĞRI (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, Diyadin ilçesinde incelemelerde bulundu.

        Sabah saatlerinde AK Parti İl Başkanı Kemal Atmaca ve diğer partililerle birlikte Diyadin'e gelen Milletvekili Cesim Gökçe, ilçe girişinde AK Parti Diyadin İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri ve bir grup vatandaş tarafından karşılandı. Aracından inerek kendisini bekleyen tüm vatandaşlarla selamlaşan Gökçe, daha sonra kaymakamlığı ziyaret etti.

        Ziyarette Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Mekan Çeviren, ilçede yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

        Daha sonra yapılan çalışmaları yerinde gören ve ilçeyi baştan başa gezen Milletvekili Gökçe, çalışmalardan dolayı Diyadin Belediyesine kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Mekan Çeviren ve Belediye Başkan Yardımcısı Salih Yaşar'ı tebrik etti.

        "Çukur siyasetinin yerini hizmet aldı"

        Diyadin ilçesinde termal su ve seracılığın gelişmesi noktasında çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Milletvekili Cesim Gökçe, "İlçemize kayyum olarak atanan ekibin çalışmalarını yerinde görmek, teşkilat mensuplarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya gelmek için Diyadin'e geldik. Yapılan çalışmalar ve projeler beni oldukça mutlu etti. Özellikle asfalt ve parke taşı döşemesinde ciddi mesafe kaydedilmiş. Yine ilçeye yeni bir otogarın yapılması planlanmaktadır. Çok heyecanlı ve özverili bir ekibin iş başına geldiğini gördük. Bundan böyle Diyadin'de çukur siyasetinin yerini hizmet siyasetinin aldığını söyleyebiliriz. İnşallah bizlerde elimizden geldiğince projelerine destek olacak ve tüm desteğimizi vereceğiz. Halkımıza gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Diyadin kısa sürede hak ettiği hizmeti alacaktır" dedi.

        (AG-MSA-Y)

        15.11.2016 15:12:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler