Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye başkanından halk günü

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Alaşehir Belediyesi tarafından her hafta Salı günleri gerçekleştirilecek ve halkın isteklerini, belediyeden beklentilerini doğrudan Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban'a iletebileceği "Halk Günü Toplantıları" başladı.

        Alaşehir Belediyesi tarafından haftanın Salı günleri "Halk Günü Toplantıları" düzenlenecek. Halk Günü Toplantılarında vatandaşlar isteklerini ve belediyeden beklentilerini doğrudan Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban'a iletecek. Bugüne kadar çok önemli işler başardıklarını söyleyen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, sosyal belediyecilik anlayışının en önemli unsurunu sosyal iletişimin oluşturduğunu söyledi. Başkan Karaçoban, "Seçim ile kazanılan bu demokrasi yarışında particiliği bir kenara bırakıp, kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden birleştirici olacağımızı söyledik ve bu sözümüzün arkasındayız" dedi.

        Alaşehir'i hep birlikte yönetip değişimi ve dönüşümü birlikte başaracaklarını belirten Karaçoban, "Bize verilen her oyun sorumluluğunu taşıdığımızın bilincindeyiz. Alaşehir, sosyal belediyecilik anlayışıyla birlikte sosyal belediyeciliğin yaşanacağı bir yapının temsilcisi olacak" diye konuştu.

        Önceliklerinin Alaşehir halkının yaşam kalitesini yükseltmek olduğunu belirten Başkan Karaçoban sosyal belediyecilik anlayışının en önemli unsurunu sosyal iletişimin oluşturduğunu söyledi. Karaçoban, "Kaliteli, hızlı ve doğru iletişimin çok önem kazandığı bir çağda yaşıyoruz. Bu nedenle Alaşehir Belediyesi olarak amacımız tüm Alaşehirliler ile doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek"

        Başkan Karaçoban vatandaşları "Halk Günü Toplantısı"na davet etti.

        (AY-Y)

        15.11.2016 16:49:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler