Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uzunköprü'ye Palyatif Bakım Merkezi

        (Fotoğraflı)

        Tamer Yavuz

        EDİRNE (İHA) - Edirne Sağlık Müdürlüğü tarafından, Uzunköprü Devlet Hastanesinin 7 yataklı olan Palyatif Bakım Merkezini büyütülerek, toplamda 17 yataklı olarak ruhsatlandırılması yapıldı.

        Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. Muhsin Kişioğlu, Uzunköprü'ye yeni yapılan 10 Yataklı Palyatif Bakım Merkezini yerinde inceleyerek bilgi aldı. Dr. Kişioğlu, "Tüm Edirne Halkına kazandırılması için yoğun çaba sarf ettikleri yeni 10 Yataklı Palyatif Bakım Merkezinin büyütülerek yeniden ruhsatlandırılması çalışmalarını tamamladık. Pazartesi günü toplamda 17 yataklı olan Palyatif Bakım Merkezinin açılışını gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle hizmet kalitesini her geçen gün artıran ayrıca hasta ve çalışan memnuniyetini en yüksekte tutmaya uğraş veren, bu hususta emeği geçen başta hastane yöneticisi Recep Vural'a, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Işıl Koç Kırman'a başarılı ve istekli tüm ekibine teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

        (TY-MEF-Y)

        15.11.2016 17:49:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler