Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakan Işık, Kandıra heyetini ağırladı

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nin Kandıra ilçesinden gelen heyeti makamında ağırladı.

        Kandıra heyeti, Milli Savunma Bakanı fikri Işık'ı Ankara'daki makamında ziyaret etti. Ziyarette Kandıra'da yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Bakan Işık, Kandıra'ya yapılan ve yapılacak olan hizmetleri değerlendirdi. Kandıra'da büyük bir değişimin yaşandığını belirten Bakan Işık, "Kandıra'ya biz doğal gaz sözü verdiğimizde hiç kimse bize inanmamıştı. Hatta biz önce söz vermemiştik. Ama şimdi Allah'a şükür şimdi doğal gaz getirdik, alt yapı, üst yapıyı komple yeniledik, baraj yaptık. Şimdi artık Kandıra'nın su sorunu çözülmüş oldu. Bu yaz Kandıra'da su sıkıntısı yaşanmadı, şebeke arızaları haricinde. Hatta Derince ve Körfez'e Namazgah barajından su verir hale geldik. Eğitimde de Kandıra'da okullarımızı yeniledik hem de Kandıra'yı mecburi hizmet bölgesine aldırdık" dedi.

        Konuşmaların ardından Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı yöneticilerinin de yer aldığı ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

        (GY-Y)

        15.11.2016 17:54:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler