Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden öğrencilere bilgilendirme toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Hamza Kabasakal

        ANKARA (İHA) - Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, TEOG Sınavı hakkında ortaokul 8'inci sınıf öğrencileri için "Sınav Kaygısı, Gelecek ve Başarı" konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi.

        Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yaklaşan TEOG Sınavı öncesi ilçe genelindeki tüm ortaokul 8'inci sınıf öğrencilerine, "Sınav Kaygısı, Gelecek ve Başarı" toplantısını düzenledi. Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Yurtdaş, ortaokul müdürleri ile rehber öğretmenler katıldı.

        Programda öğrencilere hitap eden Yurtdaş, konuşmasının başında toplantının planlanmasında ve gerçekleşmesinde emeği geçen okul müdürlerine ve rehber öğretmenlere teşekkür etti. Öğrenciler için yapılan çalışmalardan ve TEOG Sınavı'nın öneminden bahseden Yurtdaş, "Sizlerin eğitimi ve başarısı için Milli Eğitim olarak her şeyi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bu yıl Nisan ayında yapılacak ikinci TEOG'u da hesaba katarak söylüyorum, şurada 5 aylık bir süreniz var. Emek vermeden başarıya ulaşılamaz, hiçbir emek de karşılıksız kalmaz. Bu sürede yapacağınız çalışmalarla iyi puan almanız, başarıyı yakalamanız mümkün" dedi. Geçmiş yıllarda Haymana'daki ortaokullarda okuyup merkezi sistem sınavlarında başarı gösteren öğrencilerin nasıl başarılı olduğundan, şimdi okudukları okullardan ve ismi gururla ve başarı ile anılan Haymanalılardan örnekler verdiği konuşmasını; "Biz size güveniyoruz. Siz de kendinize güvenir ve çalışırsanız başarı gelecek, gelecek sizlere daha güzel olacaktır" şeklinde konuştu.

        Müdürlere "TEOG'da Başarı ve Sınav Güvenliği Toplantısı"

        Yurtdaş başkanlığında ortaokul müdürleriyle okul başarısı, Yetiştirme Destekleme Kursları(DYK), TEOG sınav güvenliği konularında toplantı yapıldı. Toplantıda açılan DYK'ların durumu, her okulun son üç yıldaki TEOG verileri paylaşıldı, her okulun kendi özel şartları içerisinde geçmiş yıllardan nasıl daha iyi olabileceği, hedefleri tartışıldı, 23-24 Kasım'da yapılacak TEOG Sınavı'nda alınması gereken güvenlik tedbirleri değerlendirildi.

        (HK-ÖZ-Y)

        15.11.2016 20:15:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler