Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gümüşhane protokolü yeşil sahada

        - Vali ve protokol üyeleri 90 dakika top koşturdu

        - Vali Okay Memiş:

        - "Sporun her alanında potansiyelimizin üzerinde bir başarı sergiliyoruz"

        (Fotoğraflı)

        Recep Ergin

        GÜMÜŞHANE (İHA) - Gümüşhane'de gece aydınlatması yapılan Yeni Şehir Stadyumunda spora dikkat çekmek için Vali Okay Memiş ve gazetecilerinde aralarında bulunduğu protokol üyeleri tarafından futbol maçı düzenlendi.

        Gece gerçekleştirilen ve profesyonel futbol müsabakalarının oynandığı stadyumda gerçekleştirilen müsabaka nizami futbol kuralları içerisinde 90 dakika sürdü. Müsabakadan Vali Okay Memiş'in takımı 8-4 galip ayrıldı.

        Gümüşhane'nin profesyonel liglerde mücadele eden 5 takımının son haftalardaki başarı grafiğine dikkati çekmek, özellikle geçtiğimiz hafta tüm takımların galip gelmesinin ardından Gümüşhane'deki spor ve sporcu potansiyeline dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen müsabakada Vali Okay Memiş, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Vali Yardımcısı Şenol Turan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, Spor Toto 2.lig, Kırmızı grubun namağlup lideri olan Gümüşhanespor'un yardımcı antrenörleri, gazeteciler, kurum müdürleri ve protokol üyeleri ter döktü.

        Renkli görüntülere sahne olan müsabakada etkinliği haberleştirmek için sahada fotoğraf çeken gazeteciler hakem görevi de gördü. Müsabakayı takip ettikleri sırada bazı pozisyonlarda rakibine sert müdahalelerde bulunan oyunculara sarı kart göstermek isteyen gazeteciler ceplerindeki sarı basın kartlarını bu amaç için kullandı.

        "Kent olarak bütün dallarını kucaklayacağız"

        Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Memiş, Gümüşhane'nin 5 profesyonel takımının ulusal liglerde mücadele ettiğini önemli başarılara imza attığını hatırlattı. Sporda önemli olanın kaynaşmak olduğunu dile getiren Vali Memiş, "Spor Toto 2. Lig, Kırmızı Grupta Gümüşhanespor namağlup, doludizgin gidiyor. Grubunda lider, Türkiye Voleybol Bayanlar 1. Ligi B Grubunda mücadele eden Gümüşhane Gençlerbirliği çok başarılı gidiyor. Türkiye Voleybol Erkeler 1.Lig'de mücadele eden Torul Gençlik çok iyi. Türkiye Erkekler Hentbol 1.ligde mücadele eden Gümüşhane Belediyesi çok başarılı. Kelkit Belediye Hürriyetspor yine aynı. Neredeyse sporun her alanında potansiyelimizin üzerinde bir başarı sergiliyoruz. Bizde bu işin içerisindeyiz. Kent olarak bütün dallarını kucaklayacağız" dedi.

        Kendisinin de sağlıklı yaşam için spor yaptığını dile getiren Vali Memiş, "Bunu devam ettireceğiz. Sporu önemsiyoruz. Bize bu mutluluğu yaşatan bütün kulüp başkanı ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Okullar çok önemli, çok değerli. Bir polis memuru kardeşimiz hentbolu canlandırıyor ve takımı birinci lige çıkarıyor. Voleybolda bir beden eğitim öğretmenimiz takımı 1. Lig'e çıkarıyor. Bunlar çok keyif veriyor. Burada kardeşlik ruhu içerisindeyiz. Sevgiyi kardeşliği kaybetmeden hiç bozmadan maçlarımı oynuyoruz. Önemli olan bu kardeşlik ruhunu tesis etmek, benim asıl amacım o" diye konuştu.

        (RE-ÖS-Y)

        15.11.2016 23:53:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler