Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurtköy Kültür Merkezi'nde ilk kurslar başladı

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Sapanca Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Sapanca Kurtköy Kültür Merkezi'nde, Arapça, İngilizce ve güzel sanatlar kursu başladı.

        Sapanca Kurtköy Kültür Merkezi'nde 3 kurs Halk Eğitim Merkezi'nin katkılarıyla başladı. Kurslarının başlaması nedeniyle Kurtköy Kültür Merkezi'ni ziyaret eden Başkan Yılmazer, kursiyerler ve eğitmenlerle bir süre sohbet ederek, değerlendirmelerde bulundu. Sapanca Halk Eğitim Merkezi'ne, Sapanca Belediyesi tarafından düzenlenen kurslar için yaptığı katkılara bir kez daha teşekkür eden Başkan Yılmazer, Kültür Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen kurs zenginliğine Kurtköy Kültür Merkezi yoluyla yeni kursların da katıldığını belirterek, Kurtköy halkının yeni kurs talepleri doğrultusunda Kurtköy Kültür Merkezi'nin tüm Sapanca halkı için de yeni imkanlar demek olduğunu ifade etti.

        (RŞ-BB)

        16.11.2016 10:56:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler