Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bornova Belediyesinin kütüphanelerinde teknolojik hizmet

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'deki Bornova Belediyesi, 4 bin 500 kayıtlı üye ve 20 bin kitabın bulunduğu kütüphanelerde teknolojik hizmetler de teknolojik hizmetler de verilmeye başlandı.

        Sınırları içinde bulunan okullar ve üniversiteler ile birlikte gerçekleştirdiği projelerle eğitime verdiği önemi gösteren Bornova Belediyesi, kendisine bağlı olan dört kütüphane de fark oluşturdu. 4 bin 500 kayıtlı üye ve 20 bin kitabın bulunduğu kütüphanelerde teknolojik hizmetler de veren belediye, 'e-katalog' sistemi ile çalışan kütüphanelerde internet bağlantısı olan 16 bilgisayar da hizmet veriyor. Sistemler sayesinde vatandaşlara istedikleri kitabı izleme ve takip etme imkanı sunulurken, kitap.bornova. bel.tr' adresinden de 'e-katalog' hizmetini tıklayan vatandaşlar aradıkları kitabın okurda mı, rafta mı olduğunu öğrenebiliyor.

        (HG-Y)

        16.11.2016 10:58:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler