Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars Lojistik Merkezi acele kamulaştırılması kararı alındı

        Işık Çapanoğlu

        KARS (İHA) - Kars Lojistik Merkezi ve Demiryolu Bağlantısı Uygulama Projesi kapsamında bazı taşınmazlar hakkında kamulaştırma kararı alındı.

        Buna göre; Resmi Gazete'nin bugünkü Bakanlar Kurulu tarafından alınan kararına göre Kars Lojistik Merkezi ve Demiryolu Bağlantısı Uygulama Projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararlaştırıldı.

        Kars Merkez ilçesi Karacaören, Paşaçayır ve Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan 17 adadaki parsellerin 31 Ekim 2016 tarihinde Bakanlar Kurulu'nca kararlaştırıldı.

        Kars'ta uzun zamandan beri beklenilen Lojistik Merkezi, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın talimatı ile Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırması bugün Bakanlar Kurulu'nda onaylanarak Resmi Gazete'de yayınlanması vatandaşlar arasında da memnuniyet yarattı.

        (IÇ-AA-Y)

        16.11.2016 11:28:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler