Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BEYGEM, gençleri üniversiteye hazırlıyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi'nin düzenlediği üniversite yolculuğu seminerleri başladı. 318 lise mezunu öğrencinin katıldığı Beylicium AVM'de düzenlenen seminerde, üniversiteye en doğru şekli ile hazırlanmanın yolları, Eğitim Koordinatörü Göksel Gökçe tarafından anlatıldı.

        Beylikdüzü'nün öğrencilerine eğitim kılavuzluğu yapan Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BEYGEM), üniversiteye hazırlık seminerleri veriyor. 318 lise mezunu gencin katıldığı BEYGEM Üniversiteye Hazırlık Semineri'nde başarı öyküleri yerine "neden başarısız oldular" başlığı altında öğrencilerin başarısızlık nedenleri anlatılarak farkındalık oluşturuldu. Eğitim Koordinatörü Göksel Gökçe, geleceğin popüler mesleği haline gelecek mesleklerine dikkat çekti.

        Başarı sağlanabilmesi için sınav stratejilerinin önemli olduğunu belirten Gökçe, verimli ders çalışma yöntemlerinden örnekler verdi. Sırasıyla puan türü değişen bölümler, en çok tercih edilen bölümler, en başarılı 15 üniversitenin de anlatıldığı seminer sonrası, soru-cevap bölümüne geçildi. Bu aşamada ise öğrencilerin hedef belirleme ve kariyer planlama için şimdiden karar vermelerinin, geleceklerini şekillendirmede daha etkili olacağı vurgulandı. Seminerler ayda bir düzenlenmeye devam edecek.

        (HB-SO-Y)

        16.11.2016 11:50:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler